Intrebari Frecvente

Adgency.ro este o platforma B2B care permite companiilor sa obtina venituri imprumutand personalul propriu catre alte companii care au nevoie.

Orice societate comerciala inregistrata. Platforma B2B nu este destinata companiilor de recrutare de personal sau freelancerilor ci doar companiilor cu cereri sau oferte temporare de munca.

Orice ai nevoie vom gasi pentru tine-Gratuit! Daca cauti un profesionist care sa te ajute cu indeplinirea sarcinilor, introdu cerintele tale si vei fi asociat cu ofertele companiilor potrivite criteriilor tale. 

Nu. Platforma noastra creeaza un ecosistem de colaborare intre intreprinderi pentru a se ajuta reciproc. Profesionistii pe care ii gasiti pe platforma noastra nu sunt disponibili pentru recrutare. Doar colaborati cu  o alta companie pentru a va oferi specialistul lor pentru o anumita perioada contractuala.

Felicitari! Acum ca ai completat lista cu personalul disponibil esti aproape de a detasa personalul cu succes . Sistemul nostru te v-a notifica atunci cand angajatul tau se potriveste cu o oportunitate de angajare. Asigura-te ca ti disponibilitatea angajatilor actualizata pentru a nu pierde nici o oportunitate.

Asigura-te ca ai completat formularul de solicitare de pe platforma. Apoi noi sortam, analizam si iti prezentam toate companiile disponibile pentru tine. Timpul mediu de raspuns este de 24 de ore. 

Modelul nostru se bazeaza pe comisionul de succes. Astfel am incercat sa creem un sistem in care toata lumea are de castigat.

  • Postare Solicitare Personal – Gratuit
  • Postare Delegare Personal – Gratuit
  • Plasarea cu succes a unui angajat – 10 % din valaorea contractului.

Intelegem ca fluxul de numerar poate fi o problema si am conceput un model unde sa nu existe plata in avans. Ne platesti doar dupa ce ai incasat plata pentru munca efectuata, astfel sa nu existe un impact asupra cashflow-lui tau.

Nu. Nu suntem un site de joburi unde cauti printre candidati. Pentru a evita conflictul de interese fiecare cerere este analizata si prezentata partilor pentru a decide daca colaboreaza sau nu. De exemplu o cerere de lucrator comercial din parte Kaufland poate potrivi angajatii disponibili ai McDonalds , care pot lucra temporar pentru supermarket fara a exista un conflict de interese. Insa aceasta cerere nu poate fi potrivita cu angajatii altui retailer comercial din aceste motive. 

Close Menu